Diseminare Timisoara-14.05.2015


Eveniment de DISEMINARE în TIMIȘOARA

diseminareTM

 

Partener: Penitenciarul Timișoara

Data: 14.05.2015

Locul: Hotelul Streliţia Timișoara Bulevardul Simion Barnuţiu nr.44, Timişoara

Titlul activităţii de diseminare:

Prezentarea proiectului IDECOM la evenimentul de formare „Program de Formare specifică în domeniul managementului instrumentelor Structurale – Modulul 2: Expert Implementare Fonduri structurale şi de coeziune”

 

În perioada 11-15.05.2015, la Hotel Strelitia – Timisoara, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat sesiunea de instruire – EXPERT IMPLEMENTARE FONDURI STRUCTURALE ȘI DE COEZIUNE, în cadrul proiectului „Instruire aplicată pentru continuarea întăririi capacității instituționale a Administrației Publice din România pentru o Gestionare Eficienta a Fondurilor Structurale „, finanțat de Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

În timpul acestui training, organizațiile participante au avut ocazia de a disemina proiectele finanțate de Uniunea Europeană. Participanții din Penitenciarul Timişoara au ales să prezinte proiectul “Innovation, Development and Communication for a better education in the prison system” (IDECOM) cursanților. Am împărţit, de asemenea, pliante și materiale informative referitoare la proiect.