Diseminarea proiectului – 08.06.2015 București


Diseminarea proiectului la Adunarea Generală Anuală Europris

– 08 iunie 2015 București-

europris1 europris2

Partenerul EUROPRIS- Nederlands și Administrația Națională a Penitenciarelor din România- au organizat evenimentul „Cea de-a 4-a Reuniune Generală Anuală Europris (AGM)”.

Alți parteneri implicați au fost: Penitenciarul Timişoara-România și Innovative Prison Systems (Qualify Just – Solutions IT and Consulting LDA) -Portugalia

Data: 8.06.2015

Locul: Hotel Intercontinental, București, România

Titlul activității de diseminare:

Prezentarea proiectului ”Innovation, Development and Communication for a better education in Prison System” – 2014-1-RO01-KA204-002936 (IDECOM) la a 4-a Adunare Generală Anuală Europris (AGM)

Adunarea Generală Anuală Europris (AGM) și Conferința aferentă au avut loc în data de 8 iunie 2015, în București, fiind găzduite de către Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). Adunarea Generală Anuală Europris a avut loc în după-amiaza zilei pentru membrii Europris, potențialii membri, membri ai Platformei de justiție penală și reprezentanți ai Consiliului Europei și Comisiei Europene. Participanții la eveniment au fost directorii generali ai administrației penitenciarelor și serviciilor de probațiune din cele 47 de state membre ale Consiliului Europei și reprezentanți de rang înalt ai acestora.

Penitenciarul Timișoara a avut oportunitatea de a prezenta proiectul ”Innovation, Development and Communication for a better education in Prison System” – 2014-1-RO01-KA204-002936 (IDECOM) la cea de-a 4-a Reuniune Generală Anuală Europris (AGM) care a avut loc la București. Europris, unul dintre partenerii noștri transnaționali în acest proiect pentru educația adulților, finanțat în cadrul programului Erasmus +, a subliniat rolul proiectului în dezvoltarea de bune practici pentru formarea personalului din penitenciare în domeniul competențelor transversale. Totodată a transmis invitația de a promova rezultatele proiectului tuturor membrilor Europris, ai Platformei de justiție penală și reprezentanților Consiliului Europei și Comisiei Europene.