Eveniment de diseminare si validare-PENITENCIARUL TIMISOARA-28.07.2015


EVENIMENT DE DISEMINARE SI VALIDARE LA PENITENCIARUL TIMISOARA

validarePTM1 validarePTM2

Pe data de 28.07.2015, la Penitenciarul Timisoara a avut loc un eveniment de diseminare și validare în vederea prezentării primului nostru produs intelectual, realizat în cadrul proiectului ”Innovation, Development and Communication for a better education in Prison System”-IDECOM.

La acest eveniment au participat 15 invitați, reprezentând Centrul Educativ Buzias, Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, Organizația Neguvenamentală ”Salvați Copii”, Facultatea de Psihologie (UVT), Școala Gimnazială nr.16 Timișoara, Sindicatului Lucrătorilor din Penitenciare, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Timiş, Serviciul de Probațiune și desigur Penitenciarul Timișoara.
Cuvântul de deschidere a fost susținut de domnul chestor de penitenciare dr. Ioan BĂLA, directorul Penitenciarului Timișoara care a reliefat implicarea instituției pe care o conduce în acțiuni educative și proiecte inovatoare. Echipa de implementare a proiectului a prezentat apoi proiectul IDECOM și primul produs intelectual realizat în cadrul acestuia- studiul ”STAFF TRAINING NEED ANALYSIS”. Participanții au validat studiul realizat apreciind utilitatea lui, acuratețea informațiilor, conținutul studiului și au estimat un impact bun al acestuia în dezvoltarea de noi programe de formare a personalului angajat din sistemul penitenciar în domeniul dezvoltării abilităților transversale.