Eveniment de multiplicare E2- IDECOM- Ankara


Eveniment de multiplicare la Ankara, Turcia

 

Al doilea eveniment de multiplicare E2-Seminar National Turcia, din cadrul proiectului “Innovation, Development and Communication for a better education in Prison System” (IDECOM) a avut loc in 28 Ianuarie 2016 in Ankara.

Scopul evenimentului a fost de a promova proiectul si produsele intelectuale realizate in cadrul acestuia. Dincolo de prezentarea proiectului,a obiectivelor si planificarilor, evenimentul s-a centrat pe prezentarea primului produs intelectual dezvoltat”STAFF TRAINING NEEDS ANALYSIS”. Studiul este un document care compara autoevaluarea personalului din penitenciare privitor la competentele vizate de proiect precum: inovare, antreprenoriat,comunicare, munca in echipa si competente TIC.

Participantii au avut oportunitatea de a primi informatii si despre curriculele inovatoare referitoare la cursurile pentru personalul din penitenciare ‚”Dezvoltarea spiritului inovator pentru personalul din penitenciare”” Antreprenoriat pentru personalul din penitenciare”” si „Comunicare, TIC, si abilitati de munca in echipa in penitenciar”.1_mic Gazda evenimentului a fost Administratia Nationala a Penitenciarelor din Turcia (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü) ,partener in proiect. In total au fost peste 40 de participanti la eveniment, reprezentanti ai administratiilor nationale a penitenciarelor din Bulgaria, Kosovo, Azerbaijan, Greacia si Georgia, alti experti din partea institutiilor si organizatiilor turce si reprezentanti ai partenerilor din proiect.